Materijali za nastavu matematike u osnovnoj školi

 

 


 

Vaša prava, obveze i upute o korištenju materijala

 

Vaša prava u vezi ovih materijala

Ako Vam se bilo koji materijal svidi i poželite ga koristiti u nastavi ili kod kuće, slobodno ga skinite  i koristite. U tu ga svrhu možete i izmijeniti, tj. prilagoditi svojim potrebama. Za takvo korištenje (za rad na satu i kod kuće) ne morate tražiti posebnu dozvolu, niti me obavještavati o tome, ali će me svaka povratna informacija veseliti i hvala Vam ako me obavijestite o korištenju.

 

Ako želite linkati na ove stranice, to je također dopušteno bez traženja dopuštenja (kao i inače na internetu), ali opet, unaprijed zahvaljujem ako me obavijestite.

 

Vaše obveze u vezi ovih materijala

Ako želite koristiti ove materijale (ili njihove dijelove) prilikom pisanja članaka, udžbenika, na javnim predavanjima, za objavu na internetu i sl., Vaša je obaveza da:
- me kontaktirate prije toga,
- jasno navedete autoricu materijala i link na ovaj web, ako dopustim korištenje,
- ispunite i ostalo oko čega ćemo se možda trebati dogovoriti.

 

Upute o snalaženju na ovim stranicama

Kakvi materijali Vas zanimaju?
Opredijelite se za jednu od mogućnosti ponuđenih uz lijevi rub ekrana.
U većini ponuđenih skupina materijali su poredani onim redoslijedom kojim se koriste u nastavi, tj. redoslijedom kojim prate program matematike u pojedinom razredu.

 

Do nekih materijala možete doći na više načina. Npr. do materijala koji su za izradu panoa vezanih uz gradivo 5. razreda, možete doći i kliknuvši na "5. razred" i kliknuvši na "Panoi, plakati".

 

Za još materijala pogledajte linkove na  home stranici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vrh ↑